Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Angela Apartments

   Parga, Grecia


Descriere

Angela Apartments este o proprietate de familie situată la numai 120 m de plaja Kavos, una dintre cele mai lungi plaje cu nisip de pe insula Corfu. Angela pune la dispoziţie unităţi de cazare în sistem self-catering, precum şi o grădină încântătoare cu zonă de relaxare, facilităţi de grătar şi o fântână tradiţională.

Unităţile de cazare au patio sau balcon cu vedere la grădină. Studiourile și apartamentele în plan deschis de la Angela au aer condiționat, bucătărie complet utilată, zonă de zi/de luat masa, precum și baie cu facilități de hidromasaj. Dotările standard includ un TV prin satelit montat pe perete, cu 2 canale, acces WiFi gratuit, precum și un seif.

Oaspeţii de la Angela Apartments au acces gratuit la o piscină situată la 60 m de proprietate.

O serie de taverne locale şi minimarketuri sunt la 60 m de Angela, iar cel mai apropiat sat, Lefkimi, este la 6 km. Staţia de autobuz se află la 80 m, iar oaspeţii care vin cu maşina pot folosi parcarea privată gratuită a hotelului.

Web: www.hotel-angela.gr/index.php/en

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
camere cu balcon
TV
seif in camera

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.