Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Facilitati hotel
La Hotelul Acrothea, mai presus de toate va veti bucura de sentimentul de lux si confort, ospitalitate traditionala si serviciile oferite de un personal instruit, multilingv! Pentru confortul dvs. printre serviciile si facilitatile hotelului sunt incluse: parcare gratuita in fata hotelului si in apropiere, internet whireless gratuit in camere si in spatiile publice, terasa pentru servirea micului dejun cu vedere catre mare sau catre micuta insula Sfanta Maria, serviciu de spalatorie, biblioteca, camera de bagaje.

Localizare
Hotelul Acrothea este situat in centrul orasului Parga, la numai 500 de metri de la intrarea in oras si ofera cazare de lux si servicii superioare. In inima centrului istoric magnific, cu cladirile sale neoclasice si strazile inguste, la doar cateva minute de mers pe jos de Castelul Venetian, si frumoasa plaja Krioneri cu apa albastra-smarald. Chiar daca hotelul este situat in punctul cel mai central al Pargai, unul dintre avantajele sale este linistea si calmul de care va veti bucura in camerele sale!

Facilitati camere
Toate camerele sunt spatioase, au balcoane si sunt decorate cu gust intr-un stil neo-clasic, inclusiv mobilierul si lenjeriile de pat. O caracteristica a tuturor camerelor este calitatea si sentimentul de lux pe care le transmite. Acestea sunt frumos decorate cu paturi de fier solid, cuverturi si perdele brocarte, mobilier sculptat manual. Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, seif, TV cu ecran plat, baie privata cu cabina de dus sau cada, uscator de par, papuci si produse cosmetice pentru toaleta. Unele camere sunt utilate cu chicineta.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

aer conditionat (AC)
TV
Uscator de par
seif in camera

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.