Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

YAKINTHOS, Paralia

   Paralia Katerini, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Yakinthos este amplasat într-o gradina mica, la numai 250 de metri de plaja, in Paralia Katerini. Hotelul ofera spatii de cazare in sistem self-catering, cu balcon spatios cu vedere la golful Thermaikos. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit.

Toate studiourile au un decor modern si ofera aer conditionat (contra cost), precum si o chicineta cu minifrigider, plita cu 2 ochiuri si cana fierbator. Studiourile au si TV prin satelit.

Hotelul ofera la restaurantul propriu toate variantele de masa: mic dejun, demipensiune, pensiune completa si all inclusive (contra cost).


La aproximativ 500 de metri de Hotelul Yakinthos se afla taverne, baruri si magazine. Orasul Katerini se afla la 6 km, iar situl arheologic Dion este situat la aproximativ 15 km. Proprietatea ofera parcare gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
camere de familie
Bar
transfer de la/sau la aeroport

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.