Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mythic Summer

   Paralia Katerini, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Descriere MYTHIC SUMMER: Hotelul este situat intr-o zona linistita, la poalele muntelui Olimp, fiind inconjurat de un peisaj minunat. Plaja se afla la o distanta de 600 m iar pana in centrul orasului Katerini sunt aprox. 6 km. In apropiere se gasesc taverne si magazine.


Localizare MYTHIC SUMMER: Hotelul este situat in Paralia Katerini, zona Pieria. Plaja se afla la o distanta de 600 m iar pana in centrul orasului Katerini sunt aprox. 6 km.


Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV cu transmisie prin satelit , mini-bar, uscator de par, internet Wi-Fi, seif, baie privata cu dus, halat si papuci de baie. Unele camere au balcon.


Facilitati MYTHIC SUMMER: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor un restaurant cu specific grecesc, gradina, acces Wi-Fi, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, parcare privata (necesita rezervare), receptie deschisa 24/7, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.


https://mythichotel.gr/


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Designated smoking areas
Garden
Luggage storage
24-hour front desk
Bar/lounge
Snack bar/deli
Terrace
Airport transportation (surcharge)
Poolside bar
Children's pool
Pool umbrellas
Pool sun loungers
Free WiFi
Tours/ticket assistance
Concierge services
Free self parking
Wheelchair accessible parking
Television in common areas
Roll-in shower
Accessible bathroom
In-room accessibility
Outdoor Pool
Elevator
Wheelchair accessible path of travel

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.