Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mythic Hotel

   Paralia Katerini, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Aflat la 700 de metri de Biserica Agia Fotini, Hotelul Mythic din Paralia Katerinis are o piscină și o grădină de sezon în aer liber. Oferind o recepție de 24 de ore pe zi, această proprietate oferă, de asemenea, oaspeților un loc de joacă pentru copii. Atât facilitățile WiFi, cât și parcarea privată sunt disponibile la această proprietate. La hotel, camerele includ un dulap, un TV cu ecran plat și o baie privată. Camerele au aer condiționat, iar anumite camere de la Mythic Hotel au un balcon. Micul dejun zilnic oferă opțiuni continentale și bufet. Oaspeții pot lua masa la restaurantul din incintă, care este specializat în bucătăria grecească. Puteți juca tenis de masă la unitatea de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Nightclub
zona de plaja privata

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.