Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Edem Holiday Club

   Paralia Katerini, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Oferind o piscină în aer liber, proprietatea Edem Holiday Club este situată chiar pe plaja de nisip din Olympiaki Akti. Oaspeții pot savura preparate rafinate din bucătăria grecească la restaurantul proprietății. Accesul la internet WiFi este gratuit în toate zonele.

Fiecare cameră de la Edem Holiday Club are deschidere către un balcon mobilat, cu vedere la piscină și la grădină. Fiecare cameră oferă TV prin satelit. Baia este dotată cu uscător de păr. Facilitățile standard includ aer condiţionat.

La barul proprietății sunt disponibile numeroase tipuri de băuturi răcoritoare. Oaspeții mai activi vor fi încântați să afle că proprietatea are propriile terenuri de tenis. De asemenea, oaspeţii mai tineri au la dispoziţie un loc de joacă.

Centrul animat al orașului Katerini, cu numeroase taverne și magazine, se află la 6 km. Aeroportul Internațional Salonic este situat la 105 km de Edem Holiday Club. Oaspeţii beneficiază de parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.