Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Colors

   Paralia Katerini, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Situat chiar pe litoralul din Paralia, Hotelul Colors oferă camere cu balcoane cu vedere la mare. Acesta se află la câţiva paşi de plaja de nisip, precum şi de magazinele şi cafenele din zonă.

Camerele Hotelului Colors sunt luminoase şi aerisite şi dotate cu aer condiţionat, televizor şi frigider. Toate camerele au baie proprie cu duş. În întregul hotel este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi.

La restaurantul Hotelului Colors oaspeţii pot servi micul dejun, iar mai târziu se pot bucura de prânz sau cină. Există, de asemenea, un cafe-bar care serveşte băuturi şi gustări.

Recepţia are program non-stop şi vă poate oferi informaţii despre atracţiile turistice ale zonei. Centrul oraşului Katerini este la 8 km de Hotelul Colors, în timp ce Muntele Olimp se află la 25 de minute de mers cu maşina. În apropierea hotelului oaspeţii au la dispoziţie o parcare publică gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.