Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATRION ELATOCHORI


Descriere

Hotelul Atrion Highland, deschis pe toată durata anului, este situat în mijlocul unei păduri dese, în satul fermecător Palaio Elatohori. Acesta pune la dispoziție o piscină interioară, cadă cu hidromasaj, acces Wi-Fi gratuit și camere decorate elegant, cu vedere la munte. Combinând mobilierul modern cu elemente tradiționale, fiecare cameră este prevăzută cu TV cu ecran plat, frigider și birou de epocă. Baia este prevăzută cu o oglindă lucrată manual, chiuvetă elegantă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Barul sofisticat al hotelului oferă băuturi calde sau răcoritoare. La cerere, este disponibil și room service. Hotelul Atrion Highland este la 8 km de Centru de schi Elatohori și la 36 km de orașului Katerini. Aeroportul Internațional din Salonic se află la 112 km. Un serviciu de transfer de la/la aeroport este disponibil la cerere și la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.