Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALARZO ROOMS

   Paralia Katerini, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

larzo Rooms se află la doar 50 de metri de plaja din Paralia Katerinis şi oferă studiouri în sistem self-catering situate central, cu vedere la malul mării, o terasă la soare şi acces gratuit la internet Wi-Fi.

Studiourile oferă aer condiționat, TV cu ecran plat de 32 inch şi balcon cu vedere la mare sau la stradă. Există o chicinetă complet utilată, cu frigider. Baia are duș și uscător de păr.

Proprietatea oferă o recepţie cu program nonstop şi un depozit de bagaje. De asemenea, sunt disponibile servicii de închirieri auto şi biciclete.

Proprietatea Alarzo Rooms este situată lângă magazine, cafenele și restaurante. Orașul Katerini se află la 6 km, iar orașul Salonic este situat la 68 km. Aeroportul Internațional Salonic se află la 80 km de proprietate.

Acesta este locul preferat de turiștii din Paralia Katerinis, conform comentariilor independente.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Paralia Katerinis! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
receptie 24/7
Lift
Room Service
seif in camera
Bar
Plajă
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.