Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KANIKA OLYMPIC LAGOON PAPHOS


Descriere

O destinație ... o lume cu totul nouă!
Lansat în 2010 în Agia Napa și în conformitate cu viziunea sa puternică, prima Olympic Lagoon Resort a devenit de atunci primul și cel mai senzațional complex all inclusive din Cipru, conceput intenționat pentru cuplurile îndrăgostite și pentru familiile care caută sărbători cu adevărat fericite.

Bazat pe credința că viața este frumoasă și glorioasă, Olympic Lagoon Resorts este o călătorie inspirată, unde vă veți bucura de experiențe minunate care evocă cele mai mari și mai senzaționale sentimente: Dragoste, Fericire, Excitement, Întinerire.

Varietatea este secretul nostru, cu o selecție de camere și apartamente, piscine tematice, facilități de agrement și animație personalizată pentru familiile cu copii, precum și pentru adulți. Oriunde vă uitați, dovezile sunt clare: Olympic Lagoon Resort Paphos a fost conceput și conceput pentru a oferi tuturor o experiență minunată de vacanță - cu o notă de exclusivitate.

Acesta este locul unde vă veți bucura de ospitalitatea Ciprului binecunoscută la maximum, într-un cadru fascinant și orientat spre oaspeți.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

wi-fi
parcare
camere de familie
bar
piscina

Locatie