Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mai

   Paltinis, Romania


Descriere

Pensiunea Mai este situata la 15 km de Sibiu, pe drumul care duce la Paltinis, cea mai inalta statiune din tara (1.484 m) Pensiunea se afla intr-un decor superb, la poalele Muntilor Cindrel, pe cursul Vaii Stezii si este clasificata la categoria 5 margarete. Va oferim multiple forme de relaxare si divertisment: - Piscina exterioara cu apa incalzita (mai-septembrie) - Pescuit sportiv in pastravaria proprie - Club - Partie ski (15 km) - Partie sanie (vis a vis) - Plimbari pe trasee marcate, Alpinism - Zbor cu parapanta - ATV, Paintball Pensiunea Mai are 2 restaurante, de 70, respectiv 100 locuri, cu o bogata oferta culinara, cu preparate atat din bucataria internationala, cat si din cea traditional romaneasca. De asemenea, dispune de o terasa acoperita, cu capacitatea de 70 locuri si terasa la piscina de 70 locuri. Va stau la dispozitie 64 locuri de cazare, in camere elegante (31 single si duble, 1 apartament), cu pat matrimonial, baie proprie (cu uscator de par), balcon, TV (50 programe) - cablu, telefon, minibar, acces internet wireless, acces la sauna. Pensiunea dispune de 2 sali de conferinta a caror capacitate este de 60 respectiv 40 locuri. Acestea sunt dotate cu videoproiector, ecran proiectie, flipchart, internet wireless, aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.