Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sky Hotel


Descriere

Nou in peisajul hotelier al orasului Oradea, Hotelul Sky reinventeaza experienta de cazare pentru turistii sositi in interes de afaceri sau relaxare, fiind amplasat la 5 minute de mers cu masina fata de centru ( 4.8 Km ) si la o distanta de 8 Km fata de aeroport.

Locatia impresioneaza prin arhitectura moderna si impozanta, prin serviciile high-class si amenajarea interioara a camerelor ce denota rafinament si eleganta. Sky Hotel dispune de o capacitate de cazare de 60 de locuri structurate in 4 apartamente,18 camere double matrimoniale, 4 double twin si 4 camere single utilate cu mobilier special ce imbina clasicul si contemporanul, TV cu cablu, conexiune gratuita la internet wireless, aer conditionat, grup sanitar propriu spatios si modern cu articole de toaleta asigurate, telefon cu linie interna si internationala, minibar, acces in camera pe baza de cartela magnetica. Cele doua sali de conferinta ale hotelului, prima cu o capcitate de 50 de locuri iar ce-a de-a doua cu o capacitate de pana la 300 de locuri si perfecta pentru evenimentele de mare amploare, vin in intampinaea exigentelor oaspetilor din categoria business prin dotari de ultima generatie : sistem de climatizare, internet wireless, aparatura specifica (ecran, proiector, flipchart). Turistii pot de asemenea savura intr-o ambianta intima o cafea aromata in cafeneua amenajata elegant din lobby-ul hotelului, in timp ce pentru evenimente grandioase aveti la dispozitie restaurantul cu o capacitate de 270 de persoane.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.