Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gray Studio

   Piața Nucetului, Oradea Vezi locatia pe harta


Descriere

Apartamentul 801 este locul dvs. de recreere si liniste. Calduros si cochet, apartamentul ofera un dormitor cu un pat moale, saltea memory si perne de cea mai buna calitate. Ascultand la TV muzica sau de ce nu, stirile, dimineata poate incepe cu o cafea calda preparata la filtrul de cafea. Bucataria este complet utilata, cu tot necesarul gatirii unei mese gustoase. Baia ofera o cada in care puteti face o baie calda si relaxanta. Apartamentul mai ofera o masina de spalat si un uscator.

Este o locatie perfecta, intr-un cartier linistit, supravegheat cu camere video, avand magazine alimentare, sala de fitness, salon de infrumusetare, cafenea si parc pentru copii. Oferim loc privat de parcare. Apartamentul este la doar 3,2 km distanta de centrul orasului, Cetatea Oradea se afla la 2,5 km distanta iar Aquapark-ul Nymphaea la 3 km distanta.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Lift
Serviciu privat Check-in / Check-out
Cheie acces
Facilități persoane cu dizabilități
Camere nefumători
Terasă
Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.