Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEA VIEW APARTMENTS OLIMP


Descriere

Apartamente cu 2 camere langa plaja in Olimp, utilate si dotate.Turnul cu 15 etaje gazduieste locuinte la un stadard inalt. Designul modern ofera cazare de cea mai inalta calitate. Cazare in regim hoteliera la nivel de hotel de 4 stele.
Rezerva un sejur relaxant cu vedere la mare si toate facilitatile atat de necesare zilelor noastre.
Conditii superbe chiar langa mare pentru tine si familia ta la doar cateva minute de mare. Curatenie exceptionala, apartamente noi, Wi-Fi, Netflix, self check in si tot ce ai nevoie.
Locatia este digitalizata complet, insa staff-ul nostru este pregatit sa va fie aproape in orice clipa va putem fi de folos fara a va deranja sejurul. Dupa confirmarea rezervarii, primiti acces la Guest App pentru a efectua check-in online, dar si pentru a ridica codul de acces si instructiunile de check in.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.