Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Popasul PESCARILOR


Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Popasul Pescarilor se află pe malul lacului în stațiunea Olimp și pune la dispoziție un restaurant pescăresc, situat la 650 m. Oaspeţii pot lua masa admirând vederea la mare.

Accesul WiFi este gratuit în toate zonele proprietății, iar camerele au TV cu ecran plat şi baie proprie. Unele unităţi de cazare oferă balcon.

Popasul Pescarilor pune la dispoziția oaspeților o plajă privată, situată la 150 m de restaurant, precum și un loc de joacă pentru copii. Proprietatea oferă biciclete care pot fi utilizate gratuit pentru a explora împrejurimile. Oaspeții care sosesc cu mașina au la dispoziție parcare privată gratuită.

Restaurantul proprietății servește mâncăruri delicioase preparate din pește proaspăt. Oaspeţii pot lua masa pe terasa în aer liber, în adierea brizei mării.

Orașul Constanţa se află la 35 km de Popasul Pescarilor, iar staţiunea Mamaia, la 50 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, situat la 71 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
Piscina interioara
Bar
Facilități persoane cu dizabilități
Plajă privată

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.