Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astria Luxury Aparthotel


Descriere

ASTRIA LUXURY APARTHOTEL este situat in statiunea Olimp, la malul marii si reprezinta noutatea sezonul 2020.
In apropiere gasiti parcu de aventura Paradis Land, Neptun, iar cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, aflat la 65 km.
Dotari si servicii
Dichisit, elegant si intim, Astria Aparthotel 4*, Olimp, a redefinit luxul imbinand rafinamentul si confortul unor facilitati moderne.
Acest hotel reprezinta locul perfect pentru cei ce doresc sa se bucure de relaxare intr-un cadru exclusivist.
Cei mici se pot bucura de locul de joaca pentru copii, in timp ce parintii se relaxeaza la piscina sau pe plaja (sezlonguri incluse).
Buna dispozitie nu va lipsi, activitatile de pe plaja si spectacolele artistice de la restaurant va vor incanta zi de zi.
Hotel Astria pune la dispozitia turistilor parcare subterana in mod gratuit.
Pentru infanti se asigura patut la cerere, in limita disponibilitatii.
Camerele au minibar - contra cost.
Internet gratuit in camera si in spatiile publice
Check in: ora 16:00
Check out: ora 11:00
Servicii masa
MASA: restaurant propiu;
Mic dejun - bufet suedez ((incepand cu ziua urmatoare cazarii, pana in ziua pleacarii);
Pranz - bufet suedez (incepand cu ziua urmatoare cazarii, pana cu o zi inainte de plecare);
Dotari camere
Toate unitatile de cazare sunt luminoase si decorate modern
Fiecare apartament include bucatarie complet utilata, cu un cuptor cu microunde si zona de luat masa., aparat de cafea Nespresso si apa din partea casei;
Printre alte facilitati se numara TV cu ecran plat cu canale prin cablu si baie privata, dotata cu dus si uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscină privată
Plajă privată

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.