Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AluaSun Helios Beach


Descriere

Hotel Aluasun Helios Beach (Ex. Suneo Helios Beach)

Locatie: Plaja AluaSun Helios este situata in miculoras linistit si statiunea de pe litoral Obzor, care imbina intr-un mod unicmarea si muntele. Obzor are una dintre cele mai lungi plaje din Bulgaria iarlocatia sa exceptionala si apropierea de orasele Varna, Burgas si Nessebar, facdin oras un loc atractiv pentru multi turisti bulgari si straini.
Plaja: cu nisip, in fata hotelului. Apele marii suntcurate si inca neafectate de poluarea industriala. Fundul marii este plat, cuacces fara probleme.
Cazare: Hotelul AluaSun Helios Beach, situat ideal inObzor, Bulgaria, ofera 192 de camere de diferite categorii care se adapteazanevoilor fiecarui client. Este alcatuita din numeroase facilitati carecompleteaza oferta de agrement, gastronomie, distractie si sport. Oferadiferite optiuni de cazare adaptate familiilor, cuplurilor si calatorilor solo.
DOUBLE XS 2 + 0: aprox 18 m2. Camerele duble XS garanteaza relaxare totala sipotrivite pentru doi adulti. Acest tip de camera are doua paturi de o persoana(110 x 200 cm), TV prin satelit, telefon, un frigider mic si un seif. Are obaie dotata cu dus, uscator de par si articole de toaleta. In plus, in cameradubla va veti bucura de propriul balcon mobilat cu masa si scaune.
DBL 2 + 1 / 3 + 1: Suprafataaproximativa de 22 m2. Camerele duble cu vedere la parc sunt ideale pentru agazdui unul pana la trei oaspeti. Are doua paturi de o persoana (110 x 200 cm)sau un pat dublu si o canapea extensibila individuala si este dotata cu TV prinsatelit, telefon, un frigider mic si seif. Are o baie dotata cu dus, uscator depar si articole de toaleta. In plus, in camera dubla va veti bucura de propriulbalcon sau terasa, mobilata cu masa si scaune.
DBL SEA VIEW 3 + 0 / 2 + 1:: aprox 22 m2. Camerele duble cu vedere la mare sunt idealepentru a gazdui unul pana la trei oaspeti - doi adulti si un copil sau treiadulti - si sunt dotate cu doua paturi de o persoana (110 x 200 cm) si ocanapea extensibila individuala. Camera este dotata cu TV prin satelit,telefon, un frigider mic si seif. Are o baie dotata cu dus, uscator de par siarticole de toaleta. In plus, in camera dubla va veti bucura de propriul balconsau terasa, mobilata cu masa si scaune, cu vedere la mare.
DBL SUPERIOR 4 + 0 / 3 + 1: aprox 28 m2. Camerele duble superioare cu vedere la parcgaranteaza relaxare totala si sunt potrivite pentru familii cu copii sau ungrup de prieteni! Au un dormitor mare cu doua paturi de o persoana (110 x 200cm) si o canapea extensibila dubla, cu TV prin satelit, telefon, un frigidermic si seif. Are o baie spatioasa dotata cu dus, uscator de par si articole de toaleta.In plus, in camera dubla va veti bucura de propriul balcon sau terasa mobilatacu masa si scaune. Locul perfect pentru a va relaxa citind o carte saudiscutand.
DBL SUPERIOR SEA VIEW 3 + 0 / 2 + 2: aprox 28 m2. Camerele duble superioare cu vedere la maregaranteaza relaxare totala. Au un dormitor mare cu doua paturi de o persoana(110 x 200 cm) si o canapea extensibila dubla, cu TV prin satelit, telefon, unfrigider mic si un seif. Fiecare camera are o baie spatioasa dotata cu dus,uscator de par si articole de toaleta. In plus, in camera dubla va veti bucurade propriul balcon sau terasa mobilata cu masa si scaune. Locul perfect pentrua va relaxa citind o carte sau discutand, bucurandu-va de privelisteafascinanta la mare.
FAMILY ROOM 3 + 0 / 2 + 2:: aprox 32 m2. Camerele de familie sunt o alegere buna pentrua va bucura de o vacanta placuta alaturi de cei dragi si sunt potrivite pentrudoi adulti si doi copii sau trei adulti si un copil, ofera un dormitor dublu siun living cu o canapea extensibila pentru doua persoane si o camera dubla.dormitor, o terasa spatioasa, TV prin satelit, seif, un frigider mic sitelefon. Are o baie dotata cu dus, uscator de par si articole de toaleta.Balconul sau terasa cu masa si scaune completeaza dotarea acestei camere,conceputa cu gandul la familii.
FAMILY SEA VIEW 3 + 0 / 2 + 2: aprox32 m2. Camerele de familie cu vedere la mare sunt oalternativa diferita pentru a va bucura de spatiu si liniste. Au un dormitordublu si un living cu o canapea extensibila pentru doi oaspeti si un dormitordublu, o terasa spatioasa, TV prin satelit, seif, un frigider mic si telefon.Are o baie dotata cu dus, uscator de par si articole de toaleta. Balconul sauterasa cu masa si scaune cu vedere la mare.
STUDIO 5 + 0 / 4 + 2: aprox 40 m2. Acest tip de camera ofera o optiune spatioasasi extrem de convenabila pentru familiile cu copii sau oaspetii care doresc maimult spatiu. Sunt potrivite pentru patru adulti si doi copii sau cinci adulti.Aceasta camera este o locatie mare pe doua etaje, primul etaj cu doua paturinormale si doua canapele extensibile individuale, iar la etajul al doilea douapaturi normale si o baie cu dus. Toate camerele sunt situate la etajul 2 si auvedere la parc. In camera, veti gasi, de asemenea, telefon, TV prin satelit simini-frigider. Are o baie spatioasa dotata cu dus, uscator de par si articolede toaleta si un balcon sau o terasa enorma mobilata cu masa si scaune.
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila.
Animalele de companie nu sunt permise.
Exista camere adaptate pentru persoanele cu dizabilitati,dar nu exista un restaurant potrivit pentru acestea. Hotelul nu este potrivitpentru persoane cu handicap.
Despre hotel: Hotelul AluaSun Helios Beach dispune denumeroase facilitati care completeaza oferta de agrement, gastronomie,distractie si sport. Wi-Fi de mare viteza permite oaspetilor sa ramanaconectati cu cea mai buna calitate a internetului si semnal. Distractiacontinua cu o piscina in aer liber, care are si o zona adaptata pentru copii,si o sala de fitness completa pentru ca tu sa nu te opresti sa te mentii informa. Hotelul dispune de 3 restaurante si 2 baruri astfel incat va putetibucura de o oferta gastronomica completa si variata in timpul vacanteidumneavoastra. In plus, pentru cei mici, Clubul Astro le va oferi momentemagice cu activitati si jocuri care au fost special concepute pentru ei.
Sport si SPA: divertisment in timpul zilei si seara,spectacole si spectacole de muzica live, aerobic si Aqua Gym, jocuri, AstroMiniclub pentru divertisment pentru copii, loc de joaca pentru copii, scena dedivertisment, biliard (se poate aplica taxa suplimentara), darts, sporturinautice (contra cost) se poate aplica), zona de wellness (se poate aplica taxasuplimentara, tratamentele si zona de wellness sunt situate in hotelul AluaHelios Bay).


ALL INCLUSIVE 2023:


RESTAURANTE:
*Terra Cafe:
Mic dejun: 7:30 - 10:00 h
Pranz: 12:30 - 14:30 h
Cina: 18:30 - 21:00
*Bufet international servit pe o terasa frumoasa, cu optiuni nesfarsite de calitate si bucatarie deschisa priceput. Selectie de preparate sanatoase si vegetariene disponibile. Cod vestimentar: Casual
*Kentia Pool Club: 11:00 - 17:00
* Bufet si mancare usoara pentru pranz pentru a va bucura de interior si in aer liber in timp ce faceti plaja. Varietate de bauturi si cocktailuri. Cod vestimentar: Casual
*Emona:
Cina: 18:30 - 21:00 - Restaurant a la carte cu specialitati locale.
*Bucatarie traditionala bulgara. Sunt necesare rezervari in avans. Cod vestimentar: formal.

BARURI:
*Bar Bonito Dry and Wet: 10:00 - 18:00 - Bauturi, cocktailuri, cafea si ceai langa piscina. Cod vestimentar: Casual
*Agua Bar: 17:00 - 23:00 h - Lobby bar ideal pentru a savura o cafea, bautura preferata sau cel mai sofisticat dintre cocktailurile noastre. Cod vestimentar: Casual
*Orele pot varia in functie de sezon si de ocupare. Deschiderea restaurantelor si barurilor se poate face pe baza de rotatie.

Pachetul all-inclusive incepe cu o cina in ziua sosirii si se termina cu un mic dejun in data plecarii.
Ora de check-in: dupa ora 15:00
Ora de check-out: pana la ora 11:00

Sport si divertisment - gratuit:
Sezlonguri si umbrele de soare in jurul zonei piscinei
Wi-Fi gratuit in intreaga statiune
Piscina exterioara cu sectiune pentru copii
sala
Aerobic
Aqua Gym
Scena de divertisment

Pentru copii:
Astro Club este clubul pentru copii al Alua Hotels & Resorts si face parte din mini-cluburile pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani. Acest lucru asigura cea mai buna ingrijire si programare a activitatilor adecvate varstei. Astro Family garanteaza momente magice pline de activitati si jocuri special concepute pentru copii. Clubul nostru Astro este cu siguranta un favorit printre cei mai tineri oaspeti ai nostri. Echipa noastra de divertisment calificata a dezvoltat un program complet de activitati; de la pictura pe fata la cant, dans si jocuri de apa, copiii se distreaza de minune. In plus, copiii se pot bucura si de un loc de joaca in aer liber complet echipat. Pe scurt, locul ideal pentru a te distra in fiecare zi de dimineata pana seara.
Loc de joaca pentru copii
Piscina exterioara cu sectiune pentru copii
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila.

Servicii contra plata suplimentara:
Sezlonguri si umbrele de soare pe plaja - contra cost
Serviciu de spalatorie
Servicii medicale
Inchiriaza o masina
Masaje si tratamente
Activitati de sporturi acvatice
Biliard
Seif in camera

Parcare: publica, nepazita, 10 BGN pe zi. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Restaurant
Schimb valutar
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Asistenta medicala
Rent-a-car

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.