Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTMENT ON THE CLIFF OBZOR


Descriere

Apartment on the Cliff Obzor se află în orașul Obzor și oferă cazare cu WiFi gratuit, aer condiționat, restaurant și acces la o grădină cu piscină în aer liber. Această proprietate de la malul mării are centru de fitness, un bar și o zonă de plajă privată. Apartamentul este prevăzut cu 2 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, zonă de luat masa, bucătărie complet utilată, 2 băi şi patio cu vedere la piscină. La apartament se oferă parcare privată gratuită. Oaspeții pot savura un mic dejun tip bufet în fiecare dimineață la Apartment on the Cliff Obzor. Recepția are program nonstop, iar personalul vorbește bulgară, rusă și engleză și oferă cu plăcere oaspeților informații practice despre zonă. La unitatea de cazare există loc de joacă pentru copii. Oaspeții beneficiază de acces la piscina interioară de la Apartment on the Cliff Obzor. Plaja de nord din Obzor se află la 1,8 km de apartament, iar plaja Irakli este situată la 12 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Burgas, aflat la 60 km de Apartment on the Cliff Obzor. Proprietatea oferă serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.