Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stokker


Descriere

Stokker Hotel este situat langa Parcul Petofi Sandor si are un restaurant a la carte, cu vedere la gradina si o crama. Centrul orasului si gara centrala se afla la doar 600 de metri, Cetatea Oradea la 1,7 km si la 9,8 km de statiunea Baile Felix. Aeroportul Oradea este situat la 6,3 km.
Camerele si apartamentele de la Stokker Hotel sunt prevazute cu aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. De asemenea, acestea au mocheta moale si baie privata, dotata cu articole de toaleta gratuite si uscator de par. Unele unitati de cazare au living si balcon.
Personalul de la receptie este la dispozitia oaspetilor nonstop. In zonele publice se ofer WiFi gratuit, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.


Restaurantul hotelului are meniul a la carte si le pot combina cu vinul preferat din selectia cramei. In sezonul cald, oaspetii pot petrece momente relaxante pe terasa, bucurandu-se de gradina ingrijita, cu fantana. Proprietatea are si un bar.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.