Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

QIU HOTEL ROOMS


Descriere

Qiu Hotel Rooms" va ofera un sistem nou si modern de cazare, cu mare accent pe intimitatea si libertatea dvs! Astfel, sistemul nostru, numit "camere de inchiriat in regim hotelier", se diferentiaza de celelalte unitati de cazare prin absenta unei receptii permanente. Acest concept nou si eficient permite reducerea costurilor de administrare, oferindu-va cel mai mic pret raportat la pozitionarea (zona centrala a orasului Oradea) si calitatea serviciilor oferite. Interiorul camerelor noastre este unul modern, cu un confort demn de Mileniul III, perfect adaptat omului de azi, preocupat de afaceri, calatorii, liniste si eficienta

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.