Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vigo Panorama Hotel

Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Oferind o piscină în aer liber şi o piscină sezonieră în aer liber, Vigo Panorama Apartment se află în oraşul Nesebăr din regiunea Burgas, la 800 de metri de centrul vechi. Proprietatea include un restaurant şi un bar, iar oaspeţii se pot distra în parcul acvatic. Conexiunea WiFi este gratuită. Unele unităţi au zonă de luat masa şi/sau balcon. Toate unităţile includ o chicinetă cu frigider şi aragaz. Fiecare unitate se bucură de o baie privată cu duş sau cadă şi articole de toaletă gratuite. Oaspeţii au la dispoziţie prosoape. Vigo Panorama Hotel are un centru spa şi o terasă la soare. Oaspeţii pot lua masa la restaurant. Proprietatea oferă şi prânz la pachet. Oaspeţii pot închiria biciclete de la proprietate, iar zona din jur este populară pentru golf. În zonă puteţi opta şi pentru activităţi precum snorkelling, scufundări şi pescuit. Aeroportul oraşului Burgas este la 20 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

aer conditionat (AC)
telefon in camera
TV
Minibar
Uscator de par
Acces cu animale de companie
Sala de fitness
seif in camera
servicii de animatie pentru copii

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.