Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Relaxare si Tratament

Localizare: Hotelul ,,Doina' este situat in centrul statiunii Neptun, la circa 100 metri de gara si la 300 metri de mare, avand in vecinatate padurea Comorova si doua lacuri cu apa dulce.

Descriere: Renovat complet, hotelul detine, pe langa spatiile de cazare si de masa, un Centru de Terapie si Recuperare (Policlinica ,,Doina') si un Centru de Conferinte modern. Conditiile de comfort oferite de Complexul Doina, bioclimatul maritim specific bogat in aerosoli, baile de soare si apa marii in timpul verii, curele de tratament, sunt cateva argumente pentru a petrece o vacanta in acasta locatie, de pe litoralul romanesc, in orice perioada a anului.
Camere duble, single si apartamente dotate cu incalzire centrala pentru sezonul rece si aer conditionat pentru sezonul cald. Hotelul dispune de camere pentru persoane cu dizabilitati.

Camere:
Hotelul Doina dispune de 320 camere single, duble si apartamente, dotate cu mobilier
nou, aer conditionat, TV color cu programe prin cablu, frigider, telefon cu
acces direct, balcon, baie cu cabina dus, incalzire centrala si minibar. La
parter sunt amenajate 6 camere pentru persoane cu dizabilitati, care nu sunt dotate cu balcon.

Restaurant: Masa
se poate servi la restaurantul propriu cu specific romanesc si international,
dar si pe terasa restaurantului ,,Doina'. Restaurantul cu terasa (630 locuri) ofera, intr-o atmosfera eleganta, o varietate de preparate
traditionale romanesti si specialitati culinare internationale.

Tarifele de cazare la Hotel Doina includ mic dejun bufet ( pana la 02.06.2022 inclusiv si din 05.09.2022 pana la inchidere) si demipensiune bufet ( 01.07-04.09 inclusiv).
Tarifele de cazare la Hotel Dacia includ mic dejun bufet - tot sezonul. Micul dejun se va acorda la Hotel Dacia.
Demipensiunea sau pensiunea complet se acorda in sistem bufet in cadrul rest. Doina . Dac la mas sunt mai putin de 30 persoane, se organizeaz meniu fix cu 3 variante din care turistii pot alege.

Servicii
gratuite: corespondenta, informatii-rezervari CFR, rezervari
locuri la restaurante, internet, parcare proprie, piscina interioara renovata, 4 ascensoare, seif pentru valori, camera pentru bagaje, farmacie, exchange, bar cu terasa, restaurant climatizat, sali de conferinta, birouri.

Servicii
cu plata: telefon, presa, inchirieri halate de baie

Facilitati copii:
- copiii intre 0-3 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa si nu se asigura pat suplimentar. Se poate oferi baby cot gratuit, la cerere.- copiii intre 3-13 ani inclusiv beneficiaza de 50% reducere la masa si 100% la cazare daca nu se solicita pat suplimentar. Pentru pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc platit de adult.
- copiii peste 14 ani sunt considerati adulti, achita integral suplimentul de masa si patul suplimentar (50% din valoarea unui loc)
- al treilea adult in camera dubla achita pat suplimentar si beneficiaza de 50% reducere pentru un loc de cazare iar serviciile de masa se achita integral.
- pentru familiile cu 2 copii, unul sau ambii copii cu varsta peste 3 ani se va adauga obligatoriu un pat suplimentar cu plata.

Animale
de companie: Accesul nu este permis.

Atractii
in zona: Oferta de agrement pentru turisti este foarte variata:
practicarea de sporturi nautice (yole, jet-sky, sky nautic), plimbari cu barca
sau hidrobiciclete pe cele doua lacuri din statiuni, paint-ball, plimbari cu
caleasca trasa de cai, 5 terenuri de tenis si 3 terenuri de minigolf, Bowling
Neptun si Bowling Olimp, Gradina de vara Neptun, pentru filme si spectacole in
aer liber.

Tratament: 5zile/ saptamana proceduri (sambata si duminica clinica Doina va fi inchisa)

Piscina interioara din cadrul Policlinicii balneare Doina nu va mai fi folosita pentru agrement, ea va fi destinata doar tratamentului balnear.

Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020




Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscină privată

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.