Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL MYCONIAN RESORT & THALLASO CENTER


Descriere

Drinks & Food
Hotelul dispune de un restaurant a la carte “Ambrosia” unde se servesc preparate mediteraneene autentice. Pe durata zilei va puteti delecta cu gustari delicioase si salate proaspete la snack-bar-ul “Meltemi”, iar la barul de la piscina gasiti bauturi racoritoare si cocktail-uri. Dupa amiaza puteti sa va relaxati la cocktail-bar-ul de pe terasa hotelului, un loc ideal cu vedere panoramica catre plaja Elia.

Spa & Wellness
Royal Myconian Resort ofera clientilor sai facilitati de lux, piscina interioara si exterioara precum si Thalassotherapy Spa Center – loc magic de relaxare. Tratamentele de talasoterapie sunt proiectate pentru a trezi simturile si a restabili echilibrul natural al corpului.

Sport si divertisment
Oaspeti pot practica sporturi nautice, scuba diving, squash, mini golf, tenis de masa, echitatie.

Website
www.royalmyconian.gr

Localizare
Se afla in Elia, cu vedere catre plaja, la 12km de orasul Mykonos si la 14km de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Sala de fitness
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.