Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Descriere

Un hotel traditional exclusivist de 4 stele din Mykonos, situat in golful Tourlos, la doar 2 km de orasul cosmopolit Mykonos, cu vedere uluitoare la mare si vedere la oras, deasupra Noului Port. Cuprinzand elementele arhitecturale traditionale cu facilitati de confort si design simplu, dar modern in intreaga proprietate. Hotelul Rhenia reprezinta cazarea si ospitalitatea din Mykonos in cel mai bun mod, ofera o experienta hoteliera unica si vacante relaxante pe insula.

Localizare

Hotelul Rhenia este situat pe un deal linistit din golful Tourlos, cu vedere la Marea Egee, la cosmopolitul oras Mykonos si la vechea insula Delos. La doar 300 de metri de noul port al insulei si de portul de agrement din Tourlos si la 2 km nord de orasul Mykonos  si la doar 5 km de aeroportul din Mykonos. Plaja de nisip Aghios Stefanos este la 600 m de hotel. Din Rhenia clientii pot porni sa descopere Insula Mykonos.

Facilitati hotel

Camerele sunt utilate cu Tv, aer conditionat si baie private. Toate camerele au terasa sau balcon. Acest hotel ofera mic dejun tip bufet.

Website

https://www.rheniamykonos.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.