Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PETASOS TOWN


Descriere

Localizare:
Petasos Town se afla la 3.5 km de orasul Mykonos, la 4km de port si la 4.5 km de aeroport.

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat excepţional în centrul oraşului Mykonos, Hotelul Petasos Town în stilul tipic al oraşului Mykonos este la doar 400 metri de port. Acesta oferă terasă cu vedere panoramică la oraş, serviciul de transfer gratuit şi un colţ de internet.

Petasos Town are camere mobilate cu gust, cele mai multe dintre ele cu vedere la oraşul Mykonos. Camerele Hotelului Petasos dispun de minibar, seif, aer condiţionat şi TV cu canale internaţionale.

Oaspeţilor le sunt oferite excursii complete gratuite la Petasos Beach Resort & Spa, unde se pot bucura de cocktailuri în restaurantul de la piscină sau pot beneficia de facilităţile de agrement.

Locaţia privilegiată a hotelului este ideală pentru cei care doresc să combine relaxarea cu renumita viaţă de noapte din Mykonos.


Web page:
www.petasostown.gr

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV room
Year of the last refurbishment
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Laundry service
Radio
TV
City hotel
Year of construction
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Bar
Safe
Change machine
Shower
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.