Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MYKONOS VIEW

Descriere

Localizare:
Hotelul Mykonos View este amplasat pe un mic deal ce ofera o priveliste panoramica spre oras si Marea Egee, la aproximativ 100 m de centrul orasului Mykonos si 50 m de statia de autobuz.

Mykonos View oferă cazare în stil cicladic, cu vedere la Marea Egee sau la oraşul Mikonos. Are o piscină impresionantă, un lounge bar deschis nonstop şi o zonă de mic dejun cu şezlonguri. Accesul la internet WiFi este disponibil în zonele publice.

Variind de la camere construite în stil tradiţional din piatră la camere cu design mai modern, toate unităţile de la Mykonos View sunt dotate cu frigider, aer condiţionat şi TV. Unele camere se bucură de vedere la Marea Egee.

În zona de mic dejun a hotelului puteţi savura un mic dejun american în fiecare dimineaţă. Cunoscutul bar-restaurant Oniro propune preparate mediteraneene şi cocktailuri răcoritoare cu vedere la asfinţitul frumos.

Aparţinând lanţului hotelier Semeli Group, hotelul Mykonos View are o locaţie liniştită, cu acces rapid la zona portului şi la viaţa sa de noapte. Oaspeţii au la dispoziţie parcare privată. La cerere este disponibil un serviciu de transfer de la aeroport şi/sau port.


Web page:
www.mykonosview.gr

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.