Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MYKONIAN MARE BOUTIQUE & SPA

Descriere

Website
mykonianmarehotel.com

Drinks & Food
Fie ca oaspetii vor servi micul dejun in camera sau pe terasa, se vor bucura ca alaturi de cafeaua de dimineata sau ceai, sa poata alege din varietatea de mancaruri traditionale homemade oferite in stil bufet. Lokaya Restaurant este specializat in meniuri grecesti si mediteraneene care satisfac si cele mai pretentioase gusturi. Sky Bar incanta oaspetii cu cocktail-uri celebre, sampanii si vinuri spumante, bere si shot-uri, sucuri proaspete si bauturi racoritoare atat in timpul zilei cat si inainte de apusul soarelui dar si sub lumina lunii.

Localizare
Hotelul Mykonian Mare 5* este situat in cea mai frumoasa parte a insulei Mykonos, cunoscuta pentru arhitectura sa traditionala si luxul oferit. Este localizat in Agios Stefanos, in vestul insulei, 400 m de plaja, la 2,5 km distanta de orașul Mykonos si la doar 10 minute distanta cu masina de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Games room
Outdoor swimming pool
Breakfast room
Year of the last refurbishment
Direct line telephone
Sauna
TV
Suites
Beach
Town centre
Restaurant
Minibar
Gymnasium
Games area
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.