Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MANOULAS BEACH


Descriere

Cand ajungeti la Manoulas Beach Hotel, veti fi placut impresionati de vederea superba asupra golfului Agios Ioannis si asupra insulei Delos. Arhitectura traditionala combinata cu facilitatile de lux si serviciile superioare de ospitalitate, va ofera o vacanta de neuitat. Puteti admira apusurile de soare din propriul balcon privat ce ofera vedere panoramica asupra infinitului albastru de mare.

Localizare

In apropierera plajei din Agios Ioannis. Pana in Myconos Town sunt 4 km, 5 km pana la port iar aeroportul se afla la 4,5 km.

Facilitatile hotelului

Oaspetii au oportunitatea de a se relaxa in piscina cu apa de mare. Alternativ, pot lua parte la seri linistite desfasurate in lounge-ul confortabil unde pot savura o cafea sau alte bauturi. La snack-barul de la piscina se prepara diverse cocktail-uri exotice iar micul dejun va este oferit in regim bufet. Autobuzul ce face legatura cu orasul Myconos are statia de oprire chiar in fata hotelului. Hotelul mai ofera: cafenenea in aer liber, bucatarie greceasca si mediteraneana, Wi-Fi gratuit, piscina, bar la psicina, restaurant-bar, restaurant a-la-carte, lounge cu TV, sala de gimnastica/ fitness, restaurant in aer liber si acoperit in zona plajei, salon cu vedere directa la mare, parcare privata, zona pt fumatori si nefumatori, piscina cu salvamar.

Facilitatile camerelor

Baie privata cu cada/ dus, TV prin satelit, servicii zilnice de menaj, uscator de par, alarma de trezire, balcon / terasa private, frigider, seif, telefon, birou, aer conditionat, camere pt nefumatori.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Garage
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Safe
Buffet breakfast
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
Restaurant
Minibar
Balcony
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.