Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ilio Maris + Naxos Resort


Descriere

Oferind privelişti minunate spre mare şi spre celebrele mori de vânt din oraşul Mykonos, Ilio Maris are camere elegante cu acces Wi-Fi şi televizor de 32" şi permite accesul rapid la plajă cu autobuzul.

Oaspeţii pot face o baie în piscina de la Ilio Maris şi pot admira minunatul apus de soare peste Marea Egee. Barul de la piscină serveşte cocktailuri şi există aici o mulţime de şezlonguri şi umbrele.

Camerele elegant renovate de la Ilio Maris au balcoane sau terase spaţioase, majoritatea cu vedere spre mare.

La recepţia deschisă non-stop, oaspeţii pot primi informaţii turistice şi bilete pentru excursii la Delos. La cerere, se pot organiza croaziere private, închirieri de maşini şi de biciclete, precum şi servicii de transfer.

Ilio Maris se află la intrarea în oraşul Mykonos, aproape de staţiile de autobuz şi de taxi, oferind astfel acces uşor la acest oraş cosmopolit, dar şi la frumoasele plaje cu nisip Paradise, Paranga, Psarou şi Platis Yialos.

Acesta este locul preferat de turiștii din Mykonos, conform comentariilor independente.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Mykonos! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
camere de familie
Bar
transfer de la/sau la aeroport

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.