Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

INCURSIUNE IN INSULELE CICLADE - Program 7 nopti - Hotel 3 stele


Descriere

Descriere Hoteluri
Cazarea se va face in hoteluri de 3*, ce vor fi nominalizate numai dupa sosirea pe insula. Varianta Hoteluri de 3* Mykonos: New Aiolos / Vanilla sau similar din categoria 3* Paros: Pandrssos / Panorama sau similar din categoria 3* Naxos: Aiolis / Naxos Holidays sau similar din categoria 3*

Descriere Program
Ziua 1. Bucuresti – Mykonos Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda pentru imbarcare la cursa charter, zbor direct, TAROM cu decolare spre Mykonos. Dupa preluarea bagajelor, transfer si cazare la Hotel de 3*. Ziua 2 – Insula Paros Mic Dejun. Transfer in port pentru imbarcare la ferry-boatul catre Insula Paros. Odata ajunsi pe insula se face transfer la hotel, cazare cu mic dejun la Hotel de 3*. Insula Paros, pe locul trei ca mărime în arhipelag, este dominată de sate albe care par desprinse din picturi de epocă, de plaje bine întreținute si de o atmosferă grecească tipică. Paros este locuită încă din antichitate, fiind renumită și pentru lucrările și clădirile din marmură. Capitala Parikia este o localitate în care casele albe, mărginite de străduțe înguste cu arcade, oferă vizitatorilor un decor atrăgător. Este destinația ideală pentru cei care vor să guste viața cosmopolită într-o atmosferă grecească străveche. Ziua 3 – Insula Paros – Sun & Fun Mic Dejun. Timp liber pentru plaja sau activitati optionale, recomandam turul insulei sau chiar excursie optionala in Insula Santorini. Ziua 4 – Insula Naxos Mic Dejun. Transfer in port pentru imbarcare la ferry-boatul catre Insula Naxos. Odata ajunsi pe insula se face transfer la hotel, cazare cu mic dejun la Hotel de 3*. Ziua 5 – Insula Naxos – Sun & Fun Mic Dejun. Timp liber pentru plaja sau activitati optionale, recomandam turul insulei. Este o insulă grecească, cea mai mare insulă (429 km2) din grupul de insule Ciclade din Marea Egee. Acesta a fost centrul Civilizației Cicladice arhaice. Plajele late cu nisip si viata traditionala de pe insula au facut din Naxos una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Ziua 6. Insula Mykonos Mic dejun. Transfer in port pentru imbarcare la ferry-boatul catre Insula Mykonos, cazare la Hotel de 3*. Ziua 7. Insula Mykonos – Sun & Fun Mic Dejun. Timp liber pentru plaja sau activitati optionale. Recomandam turul insulei: Excursia incepe la plaja Agios Ioannis, de unde putem admira antica Insula Delos. In Satul Ano Mera, locul cel mai pitoresc de pe insula, vom vizita Manastirea de calugari PanagiaTourliani, construita in secolul XVI. Urmatoarea oprire este la plaja Kalafatis, unde vom avea timp de relaxare, si de o baie in mare inainte de intoarcere. Explorarea orasului port Mykonos se face pe jos, traversand stradutele traditionale ale orasului vechi. Vom vedea celebrele mori de vant si Mica Venetie, si ne vom intalni cu Mr. Petros –pelicanul, mascota insulei Mykonos. Tot aici vom admira Panagia Paraportiani– una dintre cele mai impresionante biserici in stil bizantin de pe insula. Ziua 8. La revedere Insule dragi! Dupa eliberarea camerelor transfer la aeroport pentru imbarcare la cursa charter, zbor direct Mykonos-Otopeni, compania TAROM.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.