Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA GRANDE


Descriere

Îmbinând elementele de decor cicladice tradiționale cu cele moderne, Hotelul Casa Grande este situat în Platis Yialos și oferă o piscină în aer liber. Marea este la o scurtă plimbare de proprietate. Oaspeții pot savura gustări și băuturi la barul proprietății. Este disponibil WiFi gratuit.

Fiecare cameră a Hotelului Casa Grande are patio sau balcon mobilat cu vedere la grădină, iar unele camere oferă și vedere la mare. Toate camerele au baie modernă cu duș și uscător de păr. În fiecare cameră există TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Dotările standard includ aer condiționat.

Oaspeții se pot relaxa pe terasa la soare a proprietății. Este oferit un serviciu de transfer gratuit de la/la aeroport.

Orașul cosmopolit Mykonos, cu restaurante și baruri pline de viață, este la 4 km. Mica Veneție se află la aproximativ 3,7 km de proprietate. Portul din Mykonos este la 6 km, iar Aeroportul Național din Mykonos este la 3,5 km. Este disponibilă parcare privată gratuită la proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.