Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Branco Mykonos


Descriere

Acest hotel pe plajă pentru așteptări ridicate se află la aproximativ 4 km de centrul localității Platys Gialos. Aeroportul Mykonos/Mikonos (JMK) este la aproximativ 5 km.

În camere există un aparat de aer condiționat. Pe balcon sau pe terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea spre mare. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Aceată unitate cu o recepție dispune de 36 de camere. Clienților hotelului le stau la dispoziție un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor și un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
servicii de curatenie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.