Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Traube este situat in centrul istoric al orasului Medias, aproape de Turnul cu Ceas al bisericii Sf. Margareta. Subsolul cladirii gazduieste un restaurant in stil rustic cu grinzi de lemn care serveste preparate din bucataria romaneasca si internationala.
Oaspetii pot degusta numeroase sortimente de vin in crama si se pot relaxa pe terasa din gradina de vara. Restaurantul ofera oaspetilor o reducere la pretul meselor.
Camerele includ mobilier decorat cu motive sasesti si sunt dotate cu aer conditionat, minibar si birou. Baile au dus si uscator de par. In intreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi de mare viteza.

Restaurantul Dispune de trei saloane:
  • Salonul verde, 80 de locuri
  • Salonul roz, 40 de locuri
  • Salonul mic, 12 locuri
In aceste saloane poti petrece clipe de neuitat in care ne incanta muzica de pian, intepretata live, aducand un plus de buna dispozitie. Cu aceasta ambianta restaurantul va ofera posibilitatea de a organiza diferite petreceri, nunti, botezuri, zile de nastere, revelioane, etc. Bucataria restaurantului este internationala, cu produse mereu proaspete, servite cu profesionalism si promptitudine de personal specializat si calificat

Gradina de vara Traube Redeschiderea Gradinii de vara Traube reprezinta un adevarat eveniment pentru multi dintre locuitorii Mediasului care au petrecut clipe de neuitat in acest spatiu.

Aspectul de azi al Gradinii de vara este o placuta surpriza pentru toti clientii, prin aranjamentele florale si copacii plasati intre pavele ordonate si mese de lemn unde poti petrece clipe de tihna si buna dispozitie cu prietenii la o halba de bere si produse traditionale la gratar. Personalul de deservire este atent la doleantele clientilor si va asteapta intre 12:00 si 23:00 de luni pana duminica inclusiv
Crama Traube
Crama Traube beneficiaza de 50 de locuri care pot fi rezervate la mese festive organizate cu diverse ocazii. Interiorul cramei creaza o atmosfera intima si selecta oferind produse traditionale la gratar si vinuri pentru cunoscatori prin vinoteca amplasata in interiorul sau.
Cadrul oferit de mobilierul vechi reconditionat te duce cu gandul la vremurile de altadata, dar serviciile oferite iti readuc prezentul cu tot confortul sau.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Themed hotel
Historic hotel
Wireless internet
Bicycle store room
High chairs
Bed and breakfast
Tourist area
Coffee machine/teapot
Ideal hotel for families
Café
Kiosk
Smoking area in the restaurant
Buffet lunch
Single rooms
Visa Card
Set-menu dinner
Set-menu lunch
À la carte dinner menu
Non-smoking area in the restaurant
Business hotel
Year of the last refurbishment
Special-diet food
Parking
Hairdryer
Direct line telephone
Hairdresser
Central heating
Mobile phone network signal available
Conference hall
Laundry service
Bathtub
Safe
TV
City hotel
Conference hotel
Year of construction
Mastercard
Breakfast
Buffet breakfast
Half-board
Garden
Nearest large city
Town centre
24 hour reception service
Minibar
Internet access
Shower
Bathroom
Apartments

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.