Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Ravanela Atittude (Turtle Bay)


Descriere

Ravenala Attitude este un hotel de suite de 4 stele, având o locaţie retrasă, într-o grădină exotică între Oceanul Indian şi Râul Citron, pe coasta de nord-vest a Insulei Mauritius.

Oaspeţii vor beneficia de cazare în suite spaţioase, decorate în nuanţe de ocru, cu ţesături naturale şi ratan, oferind o atmosferă simplă, dar exotică în stilul insulei. Toate suitele oferă aer condiţionat, minibar, TV cu plasmă şi balcon sau terasă.

Ravenala Attitude pune la dispoziţie 10 restaurante, fiecare cu propria identitate, atmosferă şi bucătărie. Oaspeţii cu rezervări în regim de demipensiune pot beneficia de o experienţă Dine Around la 7 din cele 10 restaurante. De asemenea, există mai multe baruri disponibile pentru cocktailuri, băuturi şi divertisment de seară.

Pentru relaxare, există un centru spa şi de wellness, cu săli de masaj, hamam şi salon de înfrumuseţare. Oaspeţii se pot relaxa la cele 2 piscine în aer liber sau se pot antrena în centrul de fitness. Printre alte activităţi oferite se numără canotaj, surfing cu vâslă, tenis, windsurfing şi gimnastică acvatică. Este disponibil şi un club pentru copii.

Aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam este la 45 km şi se pot asigura transferuri de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Web: www.theravenala-hotel-mauritius.com/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Babysitting
Suit pressing service
Check-in opening time
24 hour luggage service
Total Spaces
Voltage
Large lobby
Video films
Disabled people
Airport
City centre
Outdoor swimming pool
Sauna
Laundry service
Hairdryer
Beach
Car Hire Service
Gymnasium
Shops
Air-conditioning
Total number of rooms

Locatie