Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

3Ds International Tourist Home


Descriere

Este hotel de Mahébourg se encuentra a 2,7 km de Ile aux Aigrettes y a 4,5 km de Playa Blue Bay. Playa Shandari y Playa Cambuse también se encuentran a menos de 15 kilómetros del establecimiento. Este hotel ofrece servicios de spa, servicio de tintorería y servicio de recepción 24 horas. Podrás disfrutar de wifi gratis en las zonas comunes, aparcamiento sin asistencia gratuito y un detalle de bienvenida gratuito organizado por la recepción. Otras instalaciones incluyen check-in rápido, check-out rápido y asistencia turística y para la compra de entradas. Las 15 habitaciones incluyen wifi gratis, minibar y servicio de habitaciones.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.