Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ DAR EL MADINA


Descriere

Site Web
http://www.jaz.travel/destinations/egypt/madinat-coraya-hotels/jaz-dar-el-madina.aspx

SPA & Wellness
Hotelul ofera, contra cost, acces la un club de sanatate (sauna, baie cu aburi, Jacuzzi, tratamente de infrumusetare si masaj), de la hotelul Jaz Solaya.

Drinks & Food
Hotelul dispune de un restaurant principal, El Khan, care serveste o gama variata de preparate culinare internationale si doua restaurante a la carte: Nino’s - cu specific Italian si Sofra - cu specific oriental. De asemenea, hotelul dispune de mai multe baruri: la piscina, pe plaja si Narghilea Sushi Bar. Bauturile importate sunt contra cost. Rezervarea prealabila este necesara pentru restaurantele a la carte.

Sport & Divertisment
Hotelul pune la dispozitia turistilor facilitati excelente si activitati care combina relaxarea si distractia, garantandu-le acestora un sejur minunat. Jaz Dar El Madina ofera doua piscine, programe de animatie, sala de gimnastica, teren de tenis, darts, billiard, boccia, tir cu arcul, pista de jogging, prosoape pentru plaja, teren multifunctional. Contra cost, se poate juca squash sau se poate folosi terenul de tenis pe timp de noapte (cu nocturna). In apropierea hotelului se afla un centru de scufundari, unde, contra cost, se pot lua lectii.

Localizare
Jaz Dar El Madina este un hotel de 4 * localizat in Madinat Coraya pe plaja, la doar 5 km de Aeroportul International Marsa Alam. Hotelul este ideal pentru familii cu copii.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Theatre/auditorium
Archery
Gymnasium
Poolside bar
Heated swimming pool
Entertainment activities
Hairdryer
Direct line telephone
Tennis
Children\'s swimming pool
Safe
Children\'s entertainment
Satellite/cable TV
Restaurant
Minibar
Shops
Individual air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.