Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS PREMIUM GOCEK

Descriere

Proprietatea all-inclusive Rixos Premium Gocek Suites & Villas este situată pe litoralul frumos al golfului Gocek şi pune la dispoziţie o plajă privată. Complexul este înconjurat de pini şi oferă o piscină în aer liber, un centru de fitness, un teren de tenis și facilități de wellness şi spa.

Portul de agrement din Gocek se află la 100 m de complex. Aeroportul Dalaman este situat la 20 km.

Camerele complexului Rixos Premium Gocek Suites & Villas sunt decorate modern. Fiecare cameră oferă aer condiţionat, TV cu ecran plat şi minibar. De asemenea, unele dintre camere oferă balcon sau terasă cu vedere la grădină.

Restaurantul Turquoise oferă mese tip bufet pe tot parcursul zilei, cu accent pe bucătăria internaţională. Restaurantul People’s servește un meniu de braserie a la carte pe tot parcursul zilei, iar restaurantul Azur oferă mâncăruri din bucătăria mediteraneană într-o locaţie retrasă.

Restaurantele Daidala, Layali și Aja servesc fructe de mare din Marea Egee şi mâncăruri din bucătăria libaneză, iar Raw Bar este specializat în preparate cum ar fi sushi, sashimi şi ceviche. Barurile oferă băuturi și aperitive.

Centrul Anjana Spa pune la dispoziţie camere de tratamente de wellness în natură, hamam turcesc, saună, baie de aburi şi un centru de fitness Technogym.


Localizare: Bungus Koyu , 48310 Göcek, Fethiye, Turcia

Website: www.rixos.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bathroom amenities
Porter service
Volleyball
24h security
Archery
Beach volleyball
Bath robe
Queen size bed
WiFi
Catamaran
Facilities with disabled access
Disabled people
Smoking rooms
Peddle boat
Surfing
Buffet dinner
Villas
Coffee machine/teapot
WiFi connection
Slippers
Buffet lunch
Visa Card
À la carte dinner menu
Bathroom with disabled access
Number of flats (adjoining building)
Disabled rooms
Basketball
Parking
Garage
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Tennis
Cloakroom
Laundry service
Safe
Individual heating
Year of construction
Mastercard
Buffet breakfast
Solarium Terrace
Satellite TV channels
Number of flats (main building)
Landscaped area
24 hour reception service
Room service
Minibar
Car Hire Service
Gymnasium
Shops
Balcony
Shower
Total number of rooms
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.