Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bliss Beach Hotel

Descriere

Bliss Beach este situat chiar lângă malul mării, are plajă privată şi piscină în aer liber cu terasă la soare. Oferă camere cu aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon.

Camerele Hotelului Bliss Beach au amenajări simple. Toate includ zonă de relaxare. De asemenea, fiecare are baie privată cu duş.

Restaurantul Hotelului Bliss Beach serveşte un bufet deschis bogat, cu preparate din bucătăria turcească şi internaţională. În timp ce luaţi masa puteţi să admiraţi vederea la piscina în aer liber, la plajă şi la Marea Egee.

Zona de piscină şi plajă este ideală pentru plajă şi relaxare. În zonele publice este disponibil Wi-Fi gratuit. Se pot furniza şi servicii de spălătorie.

Hotelul Bliss Beach se află la 3 km de centrul oraşului Marmaris şi la 3,5 km de portul de agrement Marmaris. La hotel se oferă parcare publică gratuită.

Web: www.blissbeachhotel.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon
telefon in camera
TV
Minibar
receptie 24/7
Restaurant
Centru SPA
Bar pe plaja
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.