Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Situat în Armutalan, Club Atrium & Hotel oferă 2 piscine mari, cu 2 zone separate pentru copii, înconjurate de palmieri. Hotelul are camere cu aer condiționat și un centru spa, cu baie turcească. Decorate cu perdele lungi și mobilier din lemn, camerele de la Club Atrium oferă un mediu confortabil. Toate au TV cu canale prin satelit și balcon mobilat. Restaurantul Havana servește preparate din bucătăria britanică, turcească și internațională. Mesele pot fi savurate în interior sau în grădină, cu o bere Cuba. Oaspeții se pot bucura de mâncăruri chinezeşti și indiene la restaurantul chinezesc Tai Pan. Club Atrium & Hotel are un loc de joacă pentru copii. Echipa de divertisment a hotelului organizează spectacole nocturne. La proprietate, oaspeții vor găsi standuri cu alimente. Amfiteatrul Marmaris este la numai 500 de metri de hotel. Aeroportul Dalaman este la 96 km.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
TV
Lift
Room Service
camere de familie
Restaurant
centru spa
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
Bar
Piscina pentru copii

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.