Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE PARK HOTEL


Descriere

Blue Park Hotel
Localizare: Situat la o distanta scurta de mers pe jos din inima orasului Marmaris, acest hotel ofera piscina pentru copii, sauna si piscina (sezoniera). La o distana scurta de condus de Armutalan, acest hotel este dotat cu camere cu aer conditionat si cu Wi-Fi gratuit. Hotelul Blue Park Hotel, recent reamenajat, pune la dispozitia oaspetilor 70 de camere. De asemenea, hotelul ofera un seif, un serviciu de receptie deschis 24 de ore si un lift. Hotelul ofera oaspetilor si o terasa în aer liber pentru ca acestia sa se bucure de vremea frumoasa. Camerele hotelului sunt prevazute cu uscator de par, baie proprie si televiziune prin cablu/satelit. Toate camerele hotelului dispun de un gratar si un telefon. Hotelul dispune de câteva camere supradimensionate special amenajate pentru familii. Blue Park Hotel ofera un plan de masa all-inclusive la cerere. Oaspetii pot gusta specialitati culinare turcesti, internationale si locale la restaurantul de la locatie. Oaspetii au acces la diverse restaurante din vecinatate. Hotelul se afla la numai 10 minute departare de Karacan Point Center si Marmaris Amphitheatre, iar Atlantis Waterpark Marmaris este la mai putin de 20 de minute de mers pe jos. Atractii turistice cum ar fi Marmaris Grand Bazaar si Marmaris Castle se afla la aproximativ 5 minute de condus de hotel. Facilitati: restaurant aer conditionat televiziune prin cablu/satelit uscator de par dus en suite baie privata Activitati sala de fitness piscina birou de turism masaj / centru de cosmetica sauna tragere la tinta terenuri de joaca pentru copii masaj piscina pentru copii Servicii ascensor / lift receptie deschisa 24 de ore curatatorie chimica casa de schimb valutar seif fotocopiator camera pentru bagaje Parcare Hotelul dispune de parcare gratuita. Serviciu de naveta de la hotel spre aeroport disponibil

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
telefon in camera
TV
Piscina exterioara
Restaurant
bar la piscina
Bar
Piscina pentru copii

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.