Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Franc


Descriere

Casa Franc este situata in comuna Danesti, aflata la 12 km de Baia Mare, in judetul Maramures. Pensiunea, aflata intr-un loc plin de verdeata, este ideala pentru un sejur linistit alaturi de familie sau prieteni.

Oaspetii pot face drumetii in satul Plopis, unde pot vizita Biserica de Lemn aflata in patrimoniul UNESCO.

Clasificata la categoria de X stele, pensiunea Casa Franc ofera 19 locuri de cazare, punand la dispozitie 8 camere duble si o camera tripla. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, incalzire centrala si balcon.

Accesul la Wi-fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Oaspetii pensiunii au la dispozitie o bucatarie complet echipata, pentru a-si prepara gustarile, precum si o sala de mese. Pentru relaxare, oaspetii pot face o plimbare in livada, iar pentru copii exista un spatiu de joaca special amenajat.

Oaspetii pensiunii beneficiaza de parcare gratuita.

Suplimentar, pensiunea mai ofera si masa de ping-pong, frigider in unitate, terasa, gradina, living cu TV, sala pentru conferinte si spatiu amenajat pentru gratar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
camere cu balcon
TV
Loc de joaca pentru copii

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.