Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

MSR PORT HOTEL este situat in sudul falezei Mangalia, la cateva minute de plaja mare a orasului.Finalizat in anul 2017, hotelul are 32 de spatii de cazare, dispuse pe 4 nivele, ce ofera vedere spre portul turistic sau spre oras. Fiecare camera decorata elegant este dotata cu sistem central de incalzire si aer conditionat, tv cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar si cutie de valori, mocheta. Baia privata include dus sau cada cu jacuzii, precum si uscator de par.
In calitate de oaspeti ai hotelului beneficiati de acces gratuit pe plaja privata a unitatii noastre, sezlonguri si umbrele. Micul dejun este inclus in pretul camerei si se serveste in restaurantul hotelului, iar oaspetii pot servi pranzul, cina sau preparate de bar pe terasa intr-o atmosfera destinsa.
Jocuri de sah sau rummy pot fi inchiriate de la receptia unitatii. Receptia proprietatii este deschisa nonstop si poate asigura serviciu de transfer catre gara, aeroport sau alte destinatii turistice.Micul dejun se serveste in restaurant, in incinta hotelului intre orele 7.00-10.00.Pranzul se serveste sub forma de bufet suedez.Restaurantul este format din 2 saloane, caffe bar, terasa.In perioada sezoniera se ofera acces gratuit pe plaja privata a unitatii, sezlonguri si umbrela.Ca si agrement(fara motor) se pot face plimbari cu caiacul sau gidrobicicleta gratuit, 1 ora/zi/camera.Msr Port Hotel are incheiata o conventie de colaborare cu Sanatoriul Balnear Mangalia prin care turistii pot face tratament ambulatoriu la Sanatoriu.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.