Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIHAI EMINESCU RESIDENCE


Descriere

Mihai Eminescu Residence se află în Mangalia, la 1,1 km de plaja Diana și la 1,4 km de plaja Adras, și oferă un centru de fitness, lounge comun, grădină și WiFi gratuit. Proprietatea are camere de familie și loc de joacă pentru copii. Această proprietate oferă un lounge comun, un birou de turism și schimb valutar.

Toate camerele pensiunii sunt dotate cu aer condiţionat şi includ o zonă de relaxare, un TV cu ecran plat și canale prin satelit, o bucătărie, o zonă de luat masa şi o baie privată cu duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. În camere există birou și aparat de cafea.

Mihai Eminescu Residence oferă un grătar. Zona din jur este renumită pentru drumeții şi ciclism, iar proprietatea oferă închirieri auto și de biciclete.

Sanatoriul balnear din Mangalia se află la 800 de metri de Mihai Eminescu Residence. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 69 km. Proprietatea poate asigura serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.