Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Dotari generale:
Parcare proprie cu plata, salon de mic dejun, bufet -bar-pizzerie cu un numar de 100 locuri cu terase neacoperite si 40 locuri - salon incinta, terasa Corsa. Internet wireless este disponibil în zone publice i este gratuit

Dotari camere:
Aer conditionat, TV, minibar, baie cu cada -in apartamente, baie cu dus -in camerele duble, balcon -numai la camerele cu vedere la mare, uscator de par -in apartamente, pardoseala din gresie.
Duble: 44 - dintre care 24 camere cu vedere la mare si 21 camere cu vedere la oras; 7 camere duble au mocheta si restul au pardoseala cu gresie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.