Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Alutus, situat in centrul orasului Mangalia la doar 500 m de plaja, isi propune sa devina partenerul tau de vacanta in sudul litoralului romanesc.
Oferim cazare in 30 de camere duble impartite in doua categorii de confort : Standard si Plus.
Dotari camere : grup sanitar propriu, televiziune prin cablu, mini frigider (doar la camerele Plus).
Facilitati : restaurant, salon de mic-dejun, 2 sali pentru evenimente, parcare.
Accesul catre celelalte statiuni este extrem de facil atat cu masina personala, cat si cu mijloacele de transport in comun, statia de autobuze/microbuze fiind in imediata apropriere a hotelului.
General


restaurant, camere
pentru nefumatori




Activitati




Sala
de fitness




Servicii




receptie
deschisa 24 de ore, camea pentru bagaje




Check-in




De
la ora 13:00




Check-out




Inainte
de ora 12:00






Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
camere cu balcon
Restaurant

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.