Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Romantic


Descriere

Localizare: Hotelul a fost construit in vara anului 2010 fiind pozitionat pe malul lacului Siutghiol, in zona Hotelului Scandinavia, la 150 m de tarmul marii.

Descriere: Hotelul dispune de 31 camere duble si 4 apartamente. Hotelul Romantic detine parcare proprie, camerele sunt utilate cu TV LCD, aer conditionat, baie proprie in fiecare camera, internet wireless si minibar. De asemenea, la receptie exista un seif pentru pastrarea valorilor, pastrare bagaje, intermediere rent a car, apel trezire si multe alte facilitati care asteapta sa fie descoperite. Nu se accepta cazarea cu animale de companie.


Camere: Hotelul detine un numar de 31 camere duble ei 4 apartamente. Fiecare camera are baie proprie cu uscator de par, balcon, TV, minibar, aer conditionat, internet wireless, curatenie in camera zilnic, cosmetice in baie, prosoape. De asemenea, la receptie exista un seif pentru pastrarea valorilor, pastrare bagaje, intermediere rent a car, apel trezire, etc.

Masa: micul dejun se asigura in salonul de mic dejun al hotelului, in sistem bufet suedez. Pranzul si cina se asigura la hotel Palas, in sistem fisa cont.

- Camerele
se vor valorifica cu servicii de masa mic dejun
- Pentru perioadele
27.05-16.06 si 11-17.09, tarifele de cazare nu includ micul dejun
- Tarifele
apartamentelor includ cazare pentru toate persoanele si mic dejun pentru 2 persoane,
- Pentru
camera dubl in regim
single se scade valoarea unui mic dejun si anume 30 lei.

Facilitati: parcare privata, lift,, acces lac, seif pentru pastrarea valorilor la receptie, camera pentru bagaje.


Facilitati copii:
In camera cu 2 adulti:
- 1 sau 2 copii cu varsta intre 0 - 4,99 ani beneficiaz de cazare cu
mic dejun gratuit, pentru pat suplimentar se achit 50% din tariful unui loc;
- 1 sau 2 copii cu varsta intre
5 - 11,99 ani beneficiaz de gratuitate la cazare, fr pat suplimentar,
dar achit 15 lei/zi pentru micul dejun; pentru pat suplimentar se achit 50%
din tariful unui loc de cazare avand mic dejun inclus;
- persoanele peste 12 ani se
considera adulti si achit 50% dintr-un loc de cazare in care beneficiaz de
pat suplimentar + 30 lei/zi pentru micul dejun.





Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.