Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIVIERA


Descriere

Hotel Riviera este situat la 20 m de plaja, in zona centrala a statiunii si o vedere panoramica deosebită asupra Mării Negre si a lacului Siutghiol.

Facilitati hotel: Hotelul a fost complet modernizat la interior in 2016; 167 camere duble standard cu vedere la mare, 56 camere duble VIP cu vedere frontal la mare si dotări superioare, 14 camere Studio VIP (incluzand o canapea extensibilă şi dotări superioare), 2 apartamente situate la etajul 14 al hotelului cu vedere frontal la mare si 3 camere tip Family Suite; receptie non stop, restaurant, depozitare bagaje ; 2 locuri de joaca, unul in interior iar altul sub cerul liber, chiar langa terasa hotelului;acces patrupede ( pana la 20kg );cu o capacitate totala de peste 300 locuri, centrul de conferinte este compus din 5 sali


Facilitati camere: Camerele ofera gratuit WIFI, TV prin cablu, sistem automat de climatizare și balcon dotat cu masuta si scaune. Baile proprii au in dotare cabine moderne de dus, uscator de par si articole de toaleta atent selectionate.

Descriere camere:
WIFI gratuit, TV prin cablu, sistem automat de climatizare și balcon dotat cu masuta si scaune. Baile proprii au in dotare cabine moderne de dus, uscator de par si articole de toaleta atent selectionate.

Descriere facilitati:
Hotelul a fost complet modernizat la interior in 2016; 167 camere duble standard cu vedere la mare, 56 camere duble VIP cu vedere frontal la mare si dotări superioare, 14 camere Studio VIP (incluzand o canapea extensibilă si dotari superioare), 2 apartamente situate la etajul 14 al hotelului cu vedere frontal la mare si 3 camere tip Family Suite; receptie non stop, restaurant, depozitare bagaje ; 2 locuri de joaca, unul in interior iar altul sub cerul liber, chiar langa terasa hotelului; acces patrupede (pana la 20kg); cu o capacitate totala de peste 300 locuri, centrul de conferinte este compus din 5 sali.

Locatie:
Hotel Riviera este situat la 20 m de plaja, in zona centrala a statiunii si o vedere panoramica deosebita asupra Marii Negre si a lacului Siutghiol.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Acces cu animale de companie
Plajă privată

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.