Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

FACILITATI UNITATE DE CAZARE
Dotari generale: parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii -acces gratuit (comun cu Hotelurile Amiral si Comandor), internet -gratuit in holul hotelului si camere, pastrare obiecte de valoare -gratuita.

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber- acces gratuit (comuna cu Hotelurile Amiral si Comandor).

OBSERVATII
Nu se accepta animale de companie.

DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 99
Duble: 96 - dintre care 71 camere cu doua paturi si 25 camere cu pat matrimonial.
Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor.
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada, balcon, telefon cu linie internationala directa, pardoseala din gresie.

LOCALIZARE
Hotelul este situat in nordul statiunii, pe plaja.

SERVICII MASA
- se acorda in Restaurant Comandor, categoria 4*, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont- a la carte.


FACILITATI COPII

CAMERA DUBLA- 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 6 ani + 1 copil 12- 15 ani, 2 adulti si 2 copii 7- 11 ani, 2 adulti si 1 copil 16- 17 ani
Intr-o camera dubla se poate asigura un singur pat suplimentar.
APARTAMENT- 2 adulti si 2 copii: 1 copil 7- 11 ani + 1 copil 16- 17 ani, 3 adulti si 1 copil 7- 11 ani

FACILITATI EVENIMENTE
Sali de conferinta: 2 - o sala cu capacitate de 50 locuri respectiv 30 locuri, dotate cu aer conditionat, flipchart, ecran, videoproiector si acces internet.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Acces cu animale de companie
Piscina exterioara
centru spa
Piscina interioara
Bar
Piscină privată

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.