Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Avand un amplasament exceptional pe litoralul romanesc , Hotel Laguna a fost gandit pentru cei ce doresc ceva special si nou, cat si pentru oamenii de afaceri, sejururi turistice, evenimente, seminarii, conferinte, receptii private, expozitii , prezentari de moda, concerte. Hotel Laguna este singurul loc pe litoralul Marii Negre unde armonia perfecta dintre elegant si rafinamentul mediteranean se imbina cu atmosfera calda si placuta data de confortul de patru stele al hotelului pentru a va rasfata din plin din prima si pana in ultima clipa a sejurului dumneavoastra. Fiecare clipa petrecuta in Hotel Laguna reflecta intocmai preocuparea si grija noastra pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de tot ce este mai bun in materie de servicii, confort si divertisment.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.