Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Opera


Descriere

Oferind o piscină în aer liber şi o plajă privată, hotelul Opera Mamaia este situat în zona de nord a staţiunii Mamaia, la câţiva paşi de principalele cluburi de noapte. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate. Camerele au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, birou şi baie privată. Pentru un plus de confort, aveţi la dispoziţie halate de baie, un uscător de păr, papuci şi articole de toaletă gratuite. Vă puteţi păstra obiectele de valoare în seif. Proprietatea asigură o recepţie deschisă nonstop şi un serviciu de concierge. În cazul în care doriţi să staţi la soare după check-out, este disponibil un depozit de bagaje gratuit. Proprietatea poate facilita transferuri de la/la aeroport, la cerere şi la un cost suplimentar. Dacă sosiţi cu maşina, acest hotel oferă parcare privată gratuită. Vă puteţi bucura de mese la restaurantul à la carte sau puteţi savura băuturi la bar. Dacă doriţi să organizaţi un eveniment pe perioada sejurului, această proprietate asigură săli de conferinţe şi facilităţi de banchet. Constanţa este la 14 km de hotelul Opera Mamaia, iar staţiunea Neptun se află la 56 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, situat la 35,6 km de proprietate. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,8 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Room Service
Piscina exterioara
Restaurant
servicii de curatenie
Bar
acces imediat la plaja
Facilități persoane cu dizabilități
Piscină privată
Plajă privată

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.